Ermenistan’ın Çarpıcı Pembe Kentsel Pinco güncel giriş Bölgesi Erivan’ın İncelenmesi

Hangi kilise, projektörlerle aydınlatıldıktan hemen sonra geceleri bu kadar güzel görünüyor? Hava kararmaya başladı bile, herhangi bir Erivanlı gibi davranın ve bölgedeki bar veya kafeye uğrayın. Her gecenin en erken sonu, 2016’da açılacak harika bir alkol mekânı olan Dargett Brewpub’dur ve Ermenistan’ın ilk IPA’sına ek olarak yirmiden fazla fıçı bira dökebilirsiniz. Yakında, Daboo Bar’da bir çift içki içecek, her kim tatlı miksologlar güzel taze meyve sıvısıyla yapılan göz bulma karışımlarını sallarsa, ölmeden önce donacaksınız, böylece Calumet Kültür Kanepesini punk taşı havasına ve biraya sahip olabilirsiniz. karışık, iddiasız bir izleyici kitlesi. Her ne kadar nefret etse de Erivan’ın Sovyet yapıları oldukça inanılmaz; gerçekte, Erivan’ın bugünkü geniş metropol kardiyosu için arttırdığı Sovyet boyunduruğu altındaydı.

Kusursuz konferanslar gerçekleştirin ve profesyonel koordinatörler tarafından geliştirilen mükemmel deneyim alanlarında kişisel katılımlar gerçekleştirebilir ve kişiselleştirilmiş yemek hizmetleri sağlayabilirsiniz. Özel İtalyan yemeklerinin tadını çıkarabilir, davetkar akşam yemeğinde yaratıcı içeceklerin tadını çıkarabilir ve pub’a gidebilirsiniz. Tüm gün sürecek bir organizasyon ya da geziden hemen sonra fitness merkezimizde vücudunuzu canlandırın, ya da dışarıdaki havuzumuzda pırıl pırıl sularda canlanın.

Pinco güncel giriş: Soykırım Anıtında saygılarınızı sunun

Zvartnots Uluslararası Havaalanı’na yakın bulunan cuatro ünlü otellerimizin tümü, Erivan’ın dışındaki aydınlık şehir merkezinde çalışabileceğiniz ve yerleşebileceğiniz popüler bir sığınaktır. Her ne kadar brendi tutkunu olmasak da, aslında daha önce hiç denediğimizi düşünmüyoruz, ancak Brandy’de bunu incelediğimizde bu, insanlar için oldukça ilginç bir his. Brendi büyük ölçüde, Brendi moduna geçiş için harmanlanmış ve ek kalp periyodunu takip eden kalp oluşturmak için en az üç yıl süreyle coşkulu bir meşe fıçıda saklanan şaraplardan yapılır.

  • Yani şapel, Ermenistan’daki en yeni şapellerden biridir ve yanlış hatırlamadığımız 6-7 yıl kadar önce kurulmuştur.
  • Brendi aslında, Brendi’yi şekillendirebilmeniz için karışık ve diğer ruh çağlarını takip eden, kalbi oluşturmak için en az 36 ay boyunca coşkulu bir çam fıçısında saklanan içecekten üretilir.
  • Müzede değil, yükselen sütunlar, akıllardan çıkmayan ezgiler, kutsal olduğunu sonsuz bir alevle yakacak ve düşüncelere hüzün katacaksınız.
  • Dünyanın en büyük Ermeni Apostolik kilisesi olan ve 2001 yılında kutuplaştırıcı modern dokularla nam salmış Surp Grigor Lusavorich Katedrali’nde yepyeni yirmi birinci 100. yıla hızla doğru.
  • Metropolün en eskisi olan Katoghike, mucizevi bir şekilde 1679’da mükemmel bir yıkıma uğramıştır.
  • Ermenistan’daki Kayıt Müzesi, ABD Büyükelçiliği ve ünlü Ararat Brendi tesisi gibi ünlü yerleri tartışın.

On bir, beş yüz kilometrekarelik bir alanı kaplayan Ermenistan, Maryland’in ne kadar büyük olduğunu gösteriyor, bu da Erivan’a giderken birçok tarihi internet sitesinin görülebileceği anlamına geliyor. Echmiadzin Katedrali, metropolün kalbinin 11 kilometre batısında yer alan, hiç düşünmeden yapılan bir katedral. Gezegendeki en eski katedral olduğu söylenen bu bina aslında 300 Post’a adanmıştı. Yükselen, zamanla yıpranmış yerler, Ermenilerin millete sahip çıkması için bugün olduğundan daha fazla hac yeri olmaya devam ediyor.

Bu blog yazarının çok daha fazla içeriği

Pinco güncel giriş

Burada küstah seyyar satıcılar 100 yıllık antikalardan, el dokuması kilim sanatına ve onlarca kuruşluk tişörtlere kadar ürünlerini sergiliyor. Lezzetli çeşitlerinizin hatıralarına sahip olmak için, kurutulmuş taze meyvelerin, yakın zamanda ezilmiş otların envanterini çıkarabileceğiniz yaldızlı bir cepheye sahip, Sovyet dönemi ve çağına ait harika bir yeniden tasarlanmış yemek koridoru olan Pak Shooka’dan başka bir yere bakmayın ve basturma yapabilirsiniz. , Ermeni sığır eti sarsıntılı. Erivan, birçok zevke hitap eden site ziyaretçilerini ağırlamak için konser etkinlikleriyle harika bir müzik kentsel bölgesini deneyin. İlk gün insanları, güzel khorovatları ve Ermeni barbeküleriyle tanınan karma bir grubun bulunduğu Amiryan Yolu üzerindeki Taverna Erivan’ın duygulu, kesintisiz Ermeni halk müziğini atlamamalı. (Gösteri zamanlarına sahip olmak için önceden isim verin.) Aynı zamanda caz dinleme konusunda mükemmel bir tutkuya sahip insanlar, Mezzo Antique Home Pub’da daha iyi tanınan klasiklerden farklı olarak doğru müzikler çalan yetenekli sanatçılara hayran kalacaklar.

Kendi tarihi tatil yerlerimiz, şehir merkezindeki Cumhuriyet Dikdörtgeni prosedürlerinin içinde mükemmel bir şekilde yerleştirilmiştir. Sakinleşin ve mükemmel bir şekilde döşenmiş yatak odası ve lüks yatak takımları, yüksek hızlı Wi-Fi, mermer banyolar, ses geçirmez ekran içeren süitlerde enerjinizi şarj edebilir ve yirmi dört kez oda servisi alabilirsiniz. Ermenistan Kayıt Müzesi, ABD Büyükelçiliği ve ünlü Ararat Brendi fabrikası gibi ünlü yerlerden bahsedin.

Cristal Bar ve Lounge yapabilirsiniz

İçeride alışılmadık asırlık el yazmaları keşfedecek ve karmaşık resimli kılavuzlar bulacaksınız. Pinco güncel giriş Erivan muhtemelen Kafkasya’nın kafe sosyetesinden uzaktaki taze yatırımıdır, bunun geçerli bir nedeni var; hemen hemen her yerde bir restoran var ve siyah renkli surj tüketiyorsanız, popüler yerel ilgi alanlarını önlemek için gün boyunca buralarda takılmayı deneyebilirsiniz. Ermeni kahvesi ya da -şimdiki- kapuçinolar ve diğer özel biralar. Kahve tutkunları, kendi çekirdeklerini kavuran Çevre Dostu Fasulye’nin yanı sıra, ustaca çekilmiş espressolar ve sıcak krepler için sevilen Gemini’de bir araya geliyor. Solamente web sitesi ziyaretçileri, sınırsız kurabiye, kahve ve içecek için saat başı ödeme yaptığınız, masa oyunları ve ortak çalışma yerlerinin bulunduğu harika bir vaha olan Aeon AntiCafe’e karışır.

Pinco güncel giriş

Ama çok az şey bitecek, bu yüzden yetenekli bir sanatçı, yasaklanmış olsun veya olmasın ve hapishanedeyken film yapmasına rağmen, adam size yardım etmeye devam etti, kendisi için ve onun için yoğunlaştırılmış bir film gibi görünen kolajlar oluşturdu. her kolaj alternatif gerçekleri anlatıyordu. Taze Matenadarn, 1945 yılında üretilmiş, Ermenistan’daki Hıristiyanlığın tarihini, eski şifalı çiçekleri ve bitki yaşamını, kitapları ve çok daha fazlasını tasvir eden 20.000’den fazla el yazması içeren ulusal bir sanat galerisidir. Ermenistan klasik bir ülke olmasına rağmen, bu el yazmaları Ermenistan’ın itibarı ve iyi korunmuş kültürünün anlaşılması açısından son derece önemli olmuştur. Çeşitli el yazmaları ve bunların kökenleri hakkında çok ilginç ayrıntılara sahip olduğumuz öncü bir yolculuğa çıktık.

Ermenistan aslında Hristiyanlığı federal inancı olarak benimseyen ilk ülkedir ve bu nedenle Erivan’ın ibadethanelerinde sağlam temellere dayanan kayıtlar yansıtılmaktadır. Şehrin en büyüğü Katoghike, 1679’daki büyük yıkıcı depremden mucizevi bir şekilde kurtuldu. Küçük şapelin batıya bakan cephesindeki yazıtlar eski olduğundan 1229’dan itibaren görebilirsiniz. 2001 yılında kutsanan dünyanın önde gelen Ermeni Apostolik kilisesi Surp Grigor Lusavorich Katedrali’nden yeni yirmi birinci yüzyıla hızlı bir şekilde adım atın. Polarize edici ilerleyici dokuları nedeniyle. Erivan yüzyıllardır Müslüman toplulukların evi olsa bile, rengarenk mozaikleri ve turkuaz kubbesiyle dikkat çeken yeni Sultanahmet Camii, şehrin sadece görülmeye değer İslami ibadethanesidir (küçük önlükler gereklidir).

Cascade’in tepesine doğru Erivan’ın mükemmel panoramik manzarasının keyfini çıkarın

Finansmana ek olarak, UNESCO tarafından korunan bir uçurumun yamacına oyulmuş bir manastır olan Geghard ve Kafkasya’da gösterişli tuğla oymacılığının eşi benzeri olmayan Noravank, insanların seyahatlerinden dışlanmamanız gereken yapı harikaları arasında yer alıyor. takvim. İçecek, MÖ 9. binyıl kadar Erivan’da üretilmiş olabilir, dolayısıyla burası toplumun bilinen en eski bağcılık bölgelerinden biridir. MÖ 782’ye dayanan dünyanın en eski kent merkezlerinden birinin Erivan’da çok sayıda toplum sınıfı müzesi içermesi şaşırtıcı değil. Yepyeni Federal Galeri, dünyanın dört bir yanından yedi katlı, son derece muhteşem ve diaspora sanatçılarının modern görüntülerini alabilmeniz için gotik simgelere yardımcı olmak için Metal Decades fresklerinin arasındaki Ermeni işlevlerini kullanabilirsiniz. Ermenistan’ın eski edebiyat geleneğini 405 Reklamcılıkta Ermeni alfabesini geliştiren Mesrop Mashots’un büyük heykelinin yönettiği bir tapınak olan Matenadaran da bir o kadar mantıklı.

Yepyeni tasarımcı, eski evleri ve kanalları buldozerle yerle bir eden ve daha sonra yeşil tüf evleri (ve Erivan’ın takma adı, en yeni “Kızıl Şehir”) için yöntem geliştiren Ermeni yapımı Alexander Tamanian’ı coşkulu bir avangard olarak kurmaya çalışıyor. dairesel yol planı. Yeni muzaffer Cumhuriyet Dikdörtgeni, Erivan’ın cesur kardiyovasküler sistemini yaratmak için 53 yaş var ve bundan sonra yeni Federal Galeri ve Marriott Resorts’u kullanabilirsiniz. Yaz aylarında gün batımı sırasında Wade, aksiyon için yemyeşil “ses çeşmelerini” gözlemleyin. Hafif atıştırmalıklardan mahalle esintisi taşıyan klasiklere, alışılagelmiş ama beklenenin ötesinde yemek yemenin keyfini çıkarın. Ne yazık ki, yeni Soykırım müzesi çalışması yıllık olarak kapsamlı bir onarımdan geçirilecek ve 24 Nisan 2015’te gerçekleşecek 100. düğünden hemen iki gün önce sergilenecek.

Pinco güncel giriş

Uzmanlık ikramlarına katılın ve iştah açıcı Ermenilerin tadını çıkarın ve Erivan’daki kendi kokteyl kulübümüz Cristal Club and Lounge’da dünyanın her yerinde yemek pişireceksiniz. Bu harika tesis, Erivan’da büyük bir randevunun ardından aile üyeleriniz, sevdikleriniz ve tanıdıklarınızla dinlenmek için mükemmeldir. Her şey, Erivan hakkında daha fazla bilgi edinmek için birinci-2 gün boyunca BeMyGuest’e yaptığımız yolculuğumuzun bir parçası olmaktan çok daha fazlasıydı. Ermenistan’da geçirdiğimiz zamanın geri kalanında nasıl yatırım yaptığımızı öğrenmek isterseniz, burada Ermenistan’da yapabileceğiniz şeylere ilişkin birkaç genel bakışı bulabilirsiniz. Yeni Aziz Grigor Lusavorich Katedrali, aynı zamanda, Ermenistan’a olan devlet inancınız olarak Hıristiyanlıktan çıkan kendi 1700. düğününüzün yeni simgesi ve bunun tek sorumlusu olan yeni aydınlatıcı Aziz Gregory’ye büyük bir saygı duruşudur. Ermenistan’a Hıristiyanlığı tanıtmak için. Şapelin Ermenistan’daki en yeni şapellerden biri olduğunu ve yanlış hatırlamıyorsak sadece altı-7 yıl öncesine ait olduğunu söylüyor.

Ermeni Yemekleri Çeşitli Yemeklerde Bulunur mu?

En yeni soykırım, birinci adımdan çok daha fazlasının yapıldığı temel topluluk savaşı sırasında ve sonrasında gerçekleşti. 5 milyon Ermeni, kendilerine meydan okuyanlar yüzünden hiç merhamet gösterilmeden vahşice öldürüldü. Müzenin dışında heybetli sütunlar, akıllardan çıkmayan şarkılar ve sonsuz alevler yakacak, böylece kutsal ve hüzünlü anılara yerleşeceksiniz. Yeni çağlayan, Erivan’ın nefes kesen ufuk manzarasının keyfini çıkarabileceğiniz, sağınızı zirveye çıkaracak devasa bir merdivene sahip, son teknoloji ürünü 5 katlı bir yapıdır. Ne yazık ki her gün oraya gittiğimizde güneş ve yağmur çok iyi değildi ve yeni mükemmel Ağrı Dağı’nı çok net bir şekilde göremedik. Pizza pastası ve tacos gibi katlanır el yemekleri ruhunuza danışırsa, Ermenistan’ın sıcak koyun etine bulanmış ve kabarıncaya kadar pişirilmiş kağıt inceliğindeki gözleme lahmajun’a kesinlikle bayılacaksınız. Mer Taghe sırasında bir ders kitabı yorumunu deneyin, kim turtalara mükemmel bir maydanoz serpebilir ve masanın yanına gelmeden önce güzel bir portakal sıkabilir veya Lahmajun Gaidz’den (büyük bir Suriyeli mültecinin sahibi olduğu) bir Orta Doğu çevirisine sahip olabilir. Halep biberi olan, nar pekmezi olan.

“Narların Rengi” daha iyi çalışmalarından birini deneyin ama henüz izleme fırsatım olmadı. Bunun için fazladan bir yüzde yatırmak zorunda kalsak da, sanat galerisinde tek bir fotoğraf bile çekemedim. İnsanlar bu topluluğu çok kullandığı için ilginç sanat eserlerini takdir etmek gerçekten çok keyifliydi. Filmleri ‘konteynerden çıktığı’ için gözaltına alınıp hapse atılmıştı ve o dönemdeki cesetler, diğer insanlara kolayca dikte edebilecek kafaların dahil edilmesinden çok korkuyordu.

Scroll to Top